Termene si Conditii

Ultima actualizare: 24/05/2024

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de Utilizare („Termeni”, „Termeni de Utilizare”) înainte de a utiliza site-ul https://www.asfalt-rece.ro (denumit în continuare „Serviciul”) operat de Asfalterra Beta Construct SRL („noi”, „nouă” sau „al nostru”).

Accesul dvs. la și utilizarea Serviciului sunt condiționate de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului sunteți de acord să fiți legat de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, atunci nu puteți accesa Serviciul.

Proprietate Intelectuală

Serviciul și conținutul său original, caracteristicile și funcționalitatea vor rămâne proprietatea exclusivă a Asfalterra Beta Construct SRL și a licențiatorilor săi.

Linkuri Către Alte Site-uri Web

Serviciul nostru poate conține linkuri către site-uri web sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de Asfalterra Beta Construct SRL.
Asfalterra Beta Construct SRL nu are control asupra și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri web sau servicii ale terților. Recunoașteți și sunteți de acord că Asfalterra Beta Construct SRL nu va fi responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim insistent să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii terțe pe care le vizitați.

Încetare

Putem înceta sau suspenda accesul la Serviciul nostru imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv, fără limitare, dacă încălcați Termenii.
Toate prevederile Termenilor care prin natura lor ar trebui să supraviețuiască încetării vor supraviețui încetării, inclusiv, fără limitare, prevederile de proprietate, declinările de garanție, despăgubirile și limitările de răspundere.

Declinarea Responsabilității

Utilizarea Serviciului se face pe propriul risc. Serviciul este furnizat „CA ATARE” și „CA DISPONIBIL”. Serviciul este furnizat fără garanții de niciun fel, fie exprese, fie implicite, incluzând, dar fără a se limita la, garanții implicite de comercializare, adecvare pentru un anumit scop, neîncălcare sau curs de performanță.

Legea Guvernantă

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România, fără a ține cont de prevederile sale privind conflictul de legi.
Nerespectarea de către noi a oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare la acele drepturi. Dacă orice prevedere a acestor Termeni este considerată invalidă sau inaplicabilă de către o instanță, restul prevederilor acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord între noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am putea avea între noi cu privire la Serviciu.

Modificări

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este semnificativă, vom încerca să oferim un preaviz de cel puțin 30 de zile înainte ca noii termeni să intre în vigoare. Ce constituie o schimbare semnificativă va fi determinat la discreția noastră.
Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după ce aceste revizuiri devin efective, sunteți de acord să fiți legat de termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să nu mai utilizați Serviciul.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări despre acești Termeni, vă rugăm să ne contactați.